Levix Computershop

Bestellen en betalen ging gemakkelijk. Het bedrijf is duidelijk over de prijzen, etc. Zoekbalk maakt het scherm wel heel druk.

Besteld om 16.00 uur, netjes voor de 17.00 deadline om het de volgende dag binnen te krijgen, maar vervolgens levert de winkel het niet op tijd aan bij PostNL waardoor afspraken verzet moesten worden en dit onnodige kosten met zich meebrengt.

Klantenservice (chat) geeft standaardantwoorden. Heb niet het gevoel met een echt persoon te praten. Wanneer de klacht nader wordt toegelicht wordt je simpelweg genegeerd. Pas wanneer je de chat met slecht beoordeeld, krijg je weer een standaardantwoord.

Beste Hendrik,

Helaas heeft PostNL ons bij deze zending in de steek gelaten, we hebben het pakket op tijd aangeleverd maar helaas is er daarna iets fout gegaan bij PostNL. Alle pakketten van deze dag zijn later aangekomen bij de ontvangers.

Excuses voor het ongemak, hopelijk zien we u binnenkort weer terug in onze shop!

Levix Computershop

Scorekaart voor Levix Computershop