MediaMarkt

Ik had wat spullen nodig om een kantoor in te richten. Schermen, printer, router, etc. Ik dacht op een gegeven moment dat het handiger was om de auto in te stappen en gewoon naar een winkel te rijden. Zo'n ding met deuren en een dak.

Aangekomen in de MediaMartkt van Almere bleek van de 5 dingen die ik nodig had en de MM verkocht, slechts 1 op voorraad te zijn. Deze Linksys router was de laatste in de winkel. De doos was gescheurd en de boekjes weg. Nu ben ik praktisch ingesteld en een router is voor mij de router + adapter, meer heb ik niet nodig. Helaas, ook de adapter bleek zoek en werd uit een andere doos gehaald. Ik was hier in totaal 20(!) minuten op aan het wachten.

Nu denk je wellicht: loop dan weg, maar ik had hem gewoon de volgende ochtend nodig.

Na dit lange wachten kreeg ik in plaats van een pinapparaat een bon in mijn handen. Ik kon beneden afrekenen. Daar sta je dan, op zondag in een drukke MediaMarkt met de helft van de kassa's bezet in een rij met 20 man. Een minuut of 12 later was ik aan de beurt, waarna een verkoper mij een kassabon in de hand duwde waarop een aantal onwettelijke bepalingen voor ruilen stonden vermeld.

Als er iets duidelijk werd in de MediaMarkt, is het dat fysieke winkels met deze instelling en inrichting niet nodig zijn.

Scorekaart voor MediaMarkt