Megekko

Een webshop met een mooie prijsstelling die ondanks claims over voorraad blijkbaar zelf weinig of niets op voorraad hebben. Hierdoor zijn verzendtermijnen niet betrouwbaar.

Bij bestelling van mijn order werd een levertijd van 3 a 4 dagen aangegeven, alle producten waren op voorraad. Na 3 dagen kreeg ik het bericht dat 2 van de 4 items nog niet voorradig waren en dat de levering 2 dagen vertraagd was.
De volgende dag kreeg ik een mail dat de verzending nog anderhalve week vertraagd was.
Vervolg bij klantenservice...

Op mijn verzoek om mijn order op te splitsen en het uitleverbare deel al te verzenden kreeg ik (binnen 4 minuten, om 21:15) de melding dat ze alleen volledige orders verzenden. Wel kon het niet leverbare deel van mijn order geannuleerd worden.
Ik heb op basis van deze reactie besloten mijn gehele order te annuleren. Dat werd zonder probleem en binnen 2 minuten geregeld. Na enkele dagen had ik mijn geld terug op mijn rekening.
Ik was erg tevreden over de snelle reacties, maar vond het bijzonder teleurstellend hoe weinig flexibel er op mijn verzoek tot splitsing van de order werd gereageerd.

Scorekaart voor Megekko