AlgemeenHet bestelproces en de webshop is voldoende. De betaling heb ik via IDEAL gedaan. Bevestiginsmailtjes en dergelijke kwamen snel aan.
VerzendingHet product werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. De monitor werd geleverd in zijn eigen doos. Ik had eigenlijk wel verwacht dat ze er nog een doos omheen zouden doen.
Klantenservice02-05-2018: Ik heb een monitor besteld voor de prijs van €299,00. Toen ik dezelfde middag toevallig weer keek op de pagina van het product, zag ik dat hij opeens €269.00 kostte. Omdat het al na 5 uur was kon ik niet meer bellen met de klantenservice.
03-5-2018: Direct om 9 uur in de de ochtend heb ik de klantenservice van Alternate gebeld en de situatie voorgelegd. Eerst wilde ze me afschepen met een kadobon. Ik zei dat ik liever gewoon 30 euro wou, en dat ik anders het product terug zou sturen en opnieuw zou kopen. Na overleg met een collega stemde de medewerker daarmee in. Het geld zou binnen enkele werkdagen naar mij worden overgemaakt.
16-05-2018: Het geld stond nog steeds niet op mijn rekening. Maar weer bellen met de klantenservice. De dame vertelde mij dat haar collega de terugboeking niet goed had ingevoerd. Zij had het nu goed gezet en het geld zou ik binnen enkele werkdagen op mijn rekening moeten hebben.
28-05-2018: Het geld stond nog steeds niet op mijn rekening. Dus weer 's ochtends vroeg gebeld met de klantenservice. De man vertelde mij dat er blijkbaar iets mis is gegaan in de boekhouding. Hij zou er voor zorgen dat het dezelfde dag nog opgepakt en overgemaakt wordt.
29-05-2018: Nog steeds geen geld op mijn rekening. Weer gebeld met de klantenservice. Weer mijn verhaal uitgelegd. Twee uur later ontving ik een mail met de bevestiging dat het geld naar mij is overgemaakt en dat het binnen een paar werkdagen op mijn rekening moet staan. Eerst zien dan geloven!
Ik vind het schandalig dat het een maand en 4 telefoontjes kost om mijn geld terug te krijgen. Ik koop nooit meer wat bij Alternate, en zal iedereen ook afraden om dat te doen. De levering e.d. is prima, maar de klantenservice en boekhouding is een drama.