Informatique

Mijn MSI GTX 750TI was defect en heb deze opgestuurd. De kaart was volgens de track en trace donderdag al aangekomen, maar had nog niets gehoord.

Zaterdag heb ik gebeld om te vragen hoe het hiermee zat. De klantenservice gaf aan te informeren bij de juiste afdeling en zette mij een paar minuten in de wacht.

De medewerker gaf aan dat mijn zending wel binnen was gekomen, maar nog niet in behandeling was genomen en waarschijnlijk pas begin volgende week zou worden nagekeken. Wel beloofde hij dat hij zou kijken of mijn kaart die dag nog kon worden nagekeken.

Ook al had ik geen haast, kreeg ik later op de dag een telefoontje van dezelfde medewerker (ik vind het zonde dat ik zijn naam niet heb onthouden) met het aanbod om deze om te ruilen voor de GTX 1050. Hij gaf aan dat deze kaart qua specificaties beter is dan de GTX 750TI, maar als ik voor een andere kaart zou willen gaan dit met bijbetaling ook mogelijk was. Ook stuurde hij mij een mail met een vergelijkingsite tussen mijn oude kaart en de GTX 1050.

Wat ik heel erg netjes vond was dat de medewerker toen ik aangaf dat de GTX 1050 goed was hij aangaf dat ik er ook nog even over mocht nadenken als ik wilde en dat hij het kon versturen naar mij of dat ik de kaart kon afhalen in Berkel en Rodenrijs (ik woon in Den Haag, dus best in de buurt).

Ik heb de nieuwe kaart gisteren opgehaald en kan niet klagen. The Witcher 3 draait nu stukken beter. Eindelijk een goede FPS in Gwent 😊.

Zelf post ik eigenlijk bijna nooit reviews, maar ben er onder de indruk van hoe snel en goed dit voor mij is afgehandeld en vind het vooral goed dat zij de keuze bij mij hebben gelaten.

Scorekaart voor Informatique