AlgemeenIk heb als kado voor mijn vrouw een MP3 speler besteld voor op de fiets. Gekeken waar deze het snelst geleverd kon worden. Dat was in deze winkel, of Conrad voor 2 euro meer (had ik dat maar gedaan).
Bestelling geplaatst en direct betaald met iDeal. Vervolgens hoor je helemaal niets meer. Je krijgt een bevestiging en nu 2 dagen verder is dan meteen ook de laatste mail die ik heb gehad. De status reikt niet verder dan het controleren van de iDeal betaling, wat zou betekenen dat het artikel nog helemaal niet is verstuurd!
Als ik bij de Conrad had besteld, had ik de speler gisteren al in huis gehad, want die houden zich gewoon aan hun afspraken.
Er is nog helemaal niets verzonden, dus vrij waardeloos te noemen!
Dit kado had ik zéker vrijdag binnen willen hebben, liefst nog eerder. Goedkoop blijkt helaas weer duurkoop.
Daarnaast moest je bijbetalen om tijdens kantooruren te laten leveren. Hierdoor maar op mijn thuisadres laten bezorgen (en hopen dat ze het wel bij de buren afgeven), aangezien ons kantoor om 18.00 sluit. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt met een webshop.
Aangezien er geen enkele terugkoppeling is gegeven, vind ik dit vrij waardeloos te noemen.
Ik heb nu een contactformulier ingevuld, maar ook daar staat dat het 48 uur kan duren voor je een reactie krijgt.
Ik bestel hier nooit meer!
Update 12:52
Op verzoeken tot de levertijd komt geen enkele reactie. Ook blijkt dat ze niet bij de buren afleveren maar bij afwezigheid het spul terugsturen en je dan laten betalen voor een volgende zending. Leuk als je 40 uur werkt! Dan kun je het dus nooit ontvangen!
Ik heb via mail verzocht mijn bestelling te annuleren. Ik hoop dat hier uberhaupt een reactie op gaat komen.
-------------
Update 29-mei:
Hier een stukje dat ik ook op kieskeurig heb geschreven:
Wees gewaarschuwd! Koop hier NOOIT!
Ik heb bij deze club een 16GB bluetooth MP3 speler gekocht voor een verjaardag. Dinsdagavond besteld, levertijd 1 a 2 dagen.
Vervolgens meerdere keren gevraagd naar de status, want na de bevestiging bleef het lang stil. Zelfs nog via de mail gevraagd te annuleren nadat het qua tijd krap begon te worden omdat ik het artikel snel nodig heb en de tijd begon te verstrijken en de mail bleef verwijzen naar de iDeal betaling die nog gecontroleerd zou moeten worden (ook nog nooit van gehoord). Op de site is niets over een bestelstatus te vinden.
Er kwam pas reactie toen het pakket al onderweg was en annuleren dus geen reële optie meer was.
Toen het pakket geleverd werd (Zaterdag, 5 minuten voordat we naar de verjaardag vertrokken!) bleek dit een 8GB model zonder bluetooth te zijn, de voorloper dus! De chauffeur overigens een ijsje en een blikje fris meegegeven, die mensen hebben 't slecht met dit weer!
Omdat ik niet met lege handen kon staan heb ik deze speler moeten meenemen en heb ik ze gemaild wat er aan de hand was (met een foto erbij als bewijs). Ik heb gevraagd naar een passende oplossing. Ik had genoegen genomen met een geheugenkaartje, zodat ik er in ieder geval nog een 16GB van kon maken, maar zij vonden een korting van 10 euro, enkel bij hun te besteden binnen een jaar een prima oplossing. Ik heb aangegeven daarmee niet akkoord te gaan, want hiermee verplichten ze mij om daar wéér te bestellen. Tevens is het ook niet rechtsgeldig om op die manier geld van de klant vast te houden.
Ik heb aangegeven dat ik daar niet mee akkoord ging, dat zij een fout hebben gemaakt door mij het verkeerde produkt te sturen en heb uiteindelijk verzocht om het verschil maar op mijn rekening terug te storten. Dat ik uiteindelijk het 8GB model heb geaccepteerd is voor hun allen maar in het voordeel, want terugsturen en een nieuwe opsturen was duurder geweest.
Hierop kreeg ik een reactie met m.i. een arrogante ondertoon hoe volgens hun de wereld in elkaar zit. Zij vinden dat ik het apparaat terug moet sturen, geld terug krijg en dan hetgene wat ik al besteld had, nogmaals moet bestellen om de juiste te krijgen. Dit alles kost al een veelvoud aan transportkosten dan het werkelijke prijsverschil. Daarnaast kun je nogal moeilijk een kado terug gaan claimen.
Dit resulteerde in een over en weer discussie die je als bedrijf _nooit_ met een klant zou willen voeren, al helemaal niet om het bedrag waar het om ging.
Uiteindelijk wel mijn geld teruggekregen (het gaat nota bene om nog geen 6 euro), maar wat een gefrustreerd bedrijf is dit, niet normaal!
Als ze een simpel 16GB, of desnoods 8GB kaartje hadden toegestuurd, had ik dat al een acceptabele compensatie gevonden, de bluetooth nog buiten beschouwing gelaten.
Wees dus gewaarschuwd als je hier iets koopt. De service is letterlijk onder 0.