Coolblue.nl

Ik heb 15 mei een tablet besteld en gelijk betaald via ideal.omdat ik niet gelijk een bevestigings mail kreeg wat normaal wel gebeurd had ik al een berichtje via de app gestuurd en gelijk erna nog 1 toen ik een bericht van coolblue kreeg dat er wat fout gegaan was met mijn betaling.

S'morgens om 9.04 antwoord gekregen dat ze mijn betaling niet aan mijn bestelling hadden kunnen koppelen en dat ze het zouden gaan uitzoeken.
13.56 krijg ik een app dat ze de betaling hebben kunnen vinden en dat het in orde zou komen en of ik de bestelling nog dezelfde wou hebben,nadat ik ja zei zeiden hun dat ik DAN NOG EEN KEER MOEST BETALEN !!! Ik heb nog gezegd wat dat voor onzin was tenslotte had ik al betaald .ik heb mijn bestelling toen gelijk geannuleerd en kenbaar gemaakt dat dat mijn laatste keer was dat ik wat bij coolblue zou bestellen.tot mijn verbazing kreeg ik later een bericht dat mijn bestelling verzonden was en een dag later zou aankomen ,maar gelijk weer contact opgenomen en de hele situatie weer uitgelegd en dat ik de bestelling had geanuleerd,...antwoord meneer pakje weigeren dan krijgen wij het terug en dan storten wij u geld weer terug....Hoe lang duurt dat vroeg ik,...maximaal 3 werkdagen meneer...einde verhaal ik BETAAL 243 EURO en wat krijg ik terug gestort van coolblue 8 dagen later,.....12 EURO !!!!!

Contact via de app en via email en via de telefoon schiet gewoon niet op,ik snap dat er wat fout kan gaan bij een bestelling MAAAR als IK uit mezelf alles eraan doe om de fout te melden met alle bewijs van mijn betaling en jullie om 1 uur smiddags mijn betaling kunnen vinden dat jullie dan niet coulant kunnen zijn om gewoon te zorgen dat ik hem toch nog dezelfde dag had gehad zoals beloofd maar dan
durven zeggen dat ik dan nog maar een keer moet betalen dat is echt niet normaal tegenover een jaren lange klant.het enigste pluspunt was jullie medewerkster kiki van de back office die begrip voor de situatie had en een tegoed bon voor 20 euro aanbood.maar nu 8 dagen later krijg ik mijn geld teruggestort ,..... hartelijk bedankt coolblue ik betaal jullie 243 euro voor een product en jullie storten 12 euro terug...Heeft weer een telefoongesprek van 20 minuten opgeleverd. ........

UPDATE

In plaats van mijn klacht met ordernummer eens goed na te lezen krijg je dit standaard antwoord :

Graag willen wij aan jou vragen of je ons een korte klachtomschrijving onder vermelding van het ordernummer kunt sturen. Je kunt de e-mail sturen naar: geenglimlach@coolblue.nl. Zo kunnen wij uitzoeken wat er precies is gebeurd en nakijken of het volledige aankoopbedrag inmiddels weer netjes op je rekening staat.

Wij kijken uit naar je reactie.

Coolblue

Dit is net de ergernis van veel KLACHTEN beste COOLBLUE in plaats van
Stuur je klacht naar ons door. KUNNEN jullie niet zelf lezen !!!
Ik neem de moeite om mijn klacht hierboven goed te omschrijven....Neem
nou eens de moeite om hem zelf met EVENVEEL AANDACHT te lezen
En hier iets van op te steken in plaats van stuur je klacht met omschrijving en ordernummer naar GEENGLIMLACH@COOLBLUE !!!

UPDATE

Maandag 28 mei nog steeds geen geld terug gestort,is echt van de zotte hoeveel tijd ik nu al kwijt ben geweest met bellen mailen en appen !!!!!!

Beste,

Allereerst bedankt voor je waardevolle feedback. Vervelend om te vernemen dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je teleurgesteld bent in ons, omdat dit absoluut niet de service is die wij voor ogen hebben. Nogmaals excuses voor het ervaren ongemak.

Dat je een nare ervaring met ons hebt gehad betreuren wij ten zeerste en wij begrijpen dat jouw vertrouwen hierdoor enigszins geschaad is. Wij hebben deze casus dan ook doorgezet om onze dienstverlening te kunnen verbeteren en dit soort vervelende situaties in de toekomst te voorkomen. Het verbeteren van onze procedures is iets waar wij dagelijks mee bezig zijn en wij gaan hiermee aan de slag.

Graag willen wij aan jou vragen of je ons een korte klachtomschrijving onder vermelding van het ordernummer kunt sturen. Je kunt de e-mail sturen naar: geenglimlach@coolblue.nl. Zo kunnen wij uitzoeken wat er precies is gebeurd en nakijken of het volledige aankoopbedrag inmiddels weer netjes op je rekening staat.

Wij kijken uit naar je reactie.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl