Max ICT B.V.

Deze mensen komen geen enkele afspraak na. Ze beloven van alles, maar maken niets waar.

Eerst te laat bezorgd, dan verkeerd bezorgd. Is door een bezorger 2 straten verderop afgeleverd op het verkeerde adres. In de garage gezet terwijl deze mensen niet thuis waren en zelf een handtekening gezet. Heb nog geluk gehad dat deze mensen bij mij aan de deur kwamen om dit te melden.

Heel vriendelijk en behulpzaam, maar een wolf in schaapskleren. In die zin dat ze van alles beloven, maar niets en dan ook helemaal niets waar maken. Geen enkele belofte wordt waargemaakt.

Beste Eric,

Bedankt voor je feedback,

Vervelend om te horen dat er het een en ander verkeerd is gegaan rondom de levering van je product, dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Ik begrijp dat mijn collega gisteren contact met je heeft gehad en dat de situatie is uitgesproken.
Nogmaals dank voor je feedback, daar leren wij ook weer van, we gaan ermee aan de slag om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gaat voorkomen.

Thomas - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops