Max ICT B.V.

Zeer voordelige webshop, met gigantisch assortiment. Maar wel bedoeld voor 'gevorderden'. Goed opletten en specs vergelijken voordat je iets koopt. "What you see is not always what you get". Zondag Surface Book besteld, volgens Tweakers met QWERTZ (Duitse) indeling, website MAXICT meldt niets over afwijkende layout, maar het blijkt een AZERTY-versie te zijn. Na tussenkomst van de klantenservice toch gekozen voor 7% duurder QWERTY-versie omdat deze ook beter leverbaar is.

Zondag besteld, vrijdag in huis, zeer goed verpakt en compleet. Gelet op de laagste prijs van deze webshop vind ik dat acceptabel. Wel is het jammer dat je geen Track&Trace code krijgt. Daarom toch drie dagen "de deurbel in de gaten gehouden" of de koerier zou komen. Gelukkig nog voor het weekend.

Maandagochtend ontving ik een heldere e-mail met de vraag of ik deze versie wel wilde hebben vanwege AZERTY-keyboard. Dat volgde inderdaad niet duidelijk uit de productomschrijving. Ik vond dat niet zo erg, en gaf aan dat ik de koop in principe wilde laten doorgaan. Omdat ik niet binnen 24 uur werd teruggemaild heb ik gebeld. Ik werd vrijwel direct geholpen door vriendelijke medewerker. In overleg heb ik toch voor de iets duurdere versie met QWERTY-layout gekozen. Direct bijbetaald via Ideal. Hij liet mij weten dat de order dan woensdag of donderdag zou worden bezorgd door de externe leverancier. Uiteindelijk heb ik hem vandaag ontvangen.

Hi Julus,

Dank je voor je goede feedback. We zijn blij dat we je toch adequaat hebben kunnen helpen, ondanks de minpunten :) We gaan je feedback gebruiken voor verbetering van onze services.

Dus, ontzettend bedankt voor je eerlijke mening. We hopen dat je veel plezier gaat hebben van je Surface Book. Mochten we je weer van dienst kunnen zijn, of mocht je ergens tegenaan lopen waarmee je kunnen helpen dan horen we het graag.

Alvast een fijn weekend gewenst!

Kim - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops