AlgemeenWebsite is ok maar bevat verkeerde informatie.
Verkeerde product geleverd(Azerty ipv Qwerty toetsenbord op laptop).
Hoge retourkosten!
Levering was een dag te laat, weet niet of dit aan de winkel ligt of aan de distributeur. Tevens zelf moeten vragen naar enige vorm van Track & Trace, deze informatie wordt klanten niet automatisch toegezonden en is ook niet op de website te vinden.
Geen nette omdoos maar de stickers direct geplakt op de doos van Dell.
Klantenservice bellen heeft weinig zin, je wordt pas echt geholpen nadat je echt kwaad wordt want procedures staan niet toe dat je iemand aan de lijn krijgt die iets te vertellen heeft bij dit bedrijf.
Retourprocedure heb ik ook mijn bedenkingen over. Je moet 13,99 betalen voor de retournering, zelfs als de verkeerde uitlevering van het product te wijten is aan Art en Craft zelf. Als je het hier niet mee eens bent kun je een e-mail sturen naar hun contactadres, bij de klantenservice kan niemand je helpen.
Jammer dat ik de andere recenties niet eerder heb gelezen maar deze bestelling is er 1 in de categorie eens en nooit meer.
Medewerker aan de telefoon bleef wel netjes en correct! Hij probeerde zelfs om buiten de procedures om toch een retour voor mij aan te maken en gaf toe dat de service bij het bedrijf niet best was voor wat betreft aftersales.