AlgemeenGoede prijzen nette website, maar verder niet pro-actief of meedenkend. Monitor kon niet conform gemelde levertijd geleverd worden. Problemen agv vertraagde levering werden vervolgens knullig afgehandeld, terwijl ikzelf notabene de mogelijke oplossing had aangereikt.
VerzendingOp dinsdagavond al onderdelen voor PC besteld met beoogde levering op zaterdag, alle producten waren binnen 24 uur leverbaar volgens de website, alleen de monitor zou 2 werkdagen duren. Geen probleem dus. Op donderdag krijg ik mail dat de monitor pas woensdag na het weekend leverbaar is. Balen! Gevraagd om dan maar de rest vast te leveren zodat ik de pc vast kan assembleren. Dat kon niet! Ik kon alleen de monitor annuleren. Dat dus maar gedaan en monitor elders besteld waarna hij wel binnen 24 uur werd geleverd.
Zowel de bestelde monitor als de bestelde desktopset hadden als aanbieding gratis bezorging van uw volledige bestelling, dus extra bezorgkosten waren geen valide reden om mijn order niet te willen splitsen.
Producten waren wel goed verpakt, maar werden vrijdag al bezorgd terwijl zaterdag was afgesproken. Gelukkig was ik al thuis.
Communicatie ging wel snel en annuleren monitor was geen probleem. Geld werd, nadat om IBAN nummer was gevraagd, ook na 3 werkdagen teruggestort. Ik had echter met VISA betaald en dus ook 2% opslag betaald. Die 2% over de prijs van de monitor kreeg ik dus niet terug. Is maar een paar euro maar toch weer onnodige kosten omdat Megekko zijn levertijden niet voor elkaar heeft. Ik bestel hier voortaan alleen nog maar als de prijs echt significant lager is. Voor maar een paar euro extra wel normale service krijgen is namelijk ook wat waard.