AlgemeenSlechte tot geen communicatie vanuit Doublepoint via mail en beloftes klantenservice worden meervuldig niet nagekomen.
VerzendingVerzending vond netjes op tijd plaats.
KlantenserviceBestelling gedaan van aantal frontspeakers, waarbij te weinig onderzetters (plakkers) geleverd werden.
In oktober gemaild, reply ontvangen dat ze er naar zouden kijken. Vervolgens geen reactie. Dus ik nogmaals gemaild een week later.
Daarna een reactie met de vraag of ik goed in de doos had gekeken (dat had ik, dit is overigens een bekend probleem bij dit type speaker van jamo). En dit gereplied.
In oktober wordt per mail aangegeven dat ze opgestuurd zouden worden.
Inmiddels november mail ik maar weer. En krijg de reactie 'Deze zijn onderweg naar ons magazijn. Zodra ze binnen zijn zullen ze direct verstuurd worden.'
Eind december nog niks ontvangen, dus wederom gemaild: Nu de reactie: 'De leveringen vanuit Jamo hebben enige vertraging. De plakkers zullen rond de 5e van Januari bij ons binnen komen.'
In maart nog niks ontvangen (en geen bericht ontvangen vanuit Doublepoint). Dus wederom gemaild. Nu de reactie: 'Helaas zijn deze plakkers niet meer geleverd omdat alle speakers van Jamo zijn vervangen door nieuwe exemplaren. Mocht u deze plakkers willen? wij hebben ze binnen 1-2 dagen in huis.' Hier ben ik uiteraard op in gegaan.
Het is nu mei (7 maanden verder en vele mailtjes) en, je raadt het al. Niks ontvangen en niks meer vernomen van Doublepoint.
Die plakkers kosten een paar euro. Als ze gewoon direct eerlijk waren geweest had ik ze zelf elders gekocht en had ik niet gewacht op de levering vanuit Doublepoint. Maakt de aanschaf van een speakerset toch net iets minder leuk. jammer Doublepoint.....