Foto Verweij

905 producten en 1.068 uitvoeringen

Professionele winkel met veel aandacht voor de klant. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je (in mijn geval 2 uur!) en denken goed met je mee. Zo kwam ik voor een spiegelreflexcamera, maar de verkoper raadde me aan een systeemcamera te kopen, wat ik ook heb gedaan. Hieruit kan ik concluderen dat ze echt luisteren naar je wensen en je niet alleen het duurste aansmeren.
Erg leuk was ook dat ze me vroegen of ik nog eens langskwam om foto's te laten zien. Ook mag ik altijd langskomen als ik een vraag heb over fotografie (en dus niet alleen voor klachten). Super!

Echt super! Ze nemen uitgebreid de tijd voor je (in mijn geval 2 uur!) en denken goed met je mee. Zo kwam ik voor een spiegelreflexcamera, maar de verkoper raadde me aan een systeemcamera te kopen, wat ik ook heb gedaan. Hieruit kan ik concluderen dat ze echt luisteren naar je wensen en je niet alleen het duurste aansmeren.

Scorekaart voor Foto Verweij