Megekko

Zeer regelmatig bestel ik computerspullen, ik overweeg altijd alle voor en na's voor dat ik een aankoop doe. Een goede overzichtelijke website is daarbij wel erg prettig.

Ik ben via Tweakers de site van Megekko al een tijdje terug tegen gekomen. De site sprak me meteen aan door de frisse indeling, het leuke logo - een gekko - , de vaak grappige foto's. Bovendien is de website zo ingedeeld dat je snel vindt wat je zoekt. De informatie is uitstekend en de keus is zeer ruim.

Wat mij opvalt is dat de prijzen van Megekko meestal gunstig zijn in vergelijking met andere shops. Bovendien merk ik regelmatig dat de actuele prijs zelfs nog onder het bij tweakers aangegeven niveau ligt ! Dat is uiteraard een leuke verassing,

Al met al een site die ik graag bezoek en een ieder kan aanraden.

Het aangegeven voorraad niveau lijkt altijd te kloppen, ik heb iedere keer de bestelde goederen die op voorraad stonden op de beloofde en gevraagde dag ontvangen, dat vind ik altijd erg belangrijk.

De producten worden altijd keurig verzorgd afgeleverd en de verpakking tovert vaak een grote grijns op mijn gezicht door de leuke humor die erop staat! Iedereen die wel eens zo'n pakketje heeft ontvangen weet vast meteen wat ik bedoel.

Scorekaart voor Megekko