Kamera Express

Ik heb mijn Canon camera met lenzen voor een zeer nette prijs kunnen inruilen en er werd goed meegedacht met de vervangende aankoop.

Ik heb de aangekochte set elders nog 200 euro goedkoper gezien en dit direct gemeld. Dit zou niet geldig zijn omdat de garantie daar twee jaar was en en bij Kamera Express vijf jaar en het product daarom niet tegen dezelfde voorwaarden werd verkocht. Het basisproduct is echter hetzelfde en na het plaatsen van een review komt hier drie jaar extra garantie bij. Hiermee is de laagste-prijs-garantie een wassen neus. Dit heb ik aangegeven en heb ik toch nog een tegoedbon gekregen. Ik hoop dat ze dit voor andere kopers beter gaan regelen.

Afgezien van de ‘laagste-prijs-garantie’ ben ik erg tevreden over de aankoop en de afhandeling en dat tegen een scherpe prijs en goede inruil.

Het eerste telefonische contact over de ‘laagste-prijs-garantie’ verliep niet heel klantvriendelijk. Daarom nogmaals per email contact gezocht en dit verliep zoals verwacht mag worden.

Scorekaart voor Kamera Express