AlgemeenZeer slechte service! Bestel je zakelijk op 23 april een gsm wat volgens de site op voorraad is. Komt het vervolgens pas 30 april binnen. Dat is dan nog niet het grootste probleem, nu is het zo dat de prijs ook nog eens 80 euro lager is geworden.
Bellen en mailen komen hun tot de conclusie dat je pech heb gehad. Ook geen midden weg helemaal niks, pech is pech... Wat een waardeloze website en kan je dit zeker afraden. Je voelt je genaaid en wil bijna zeggen opgelicht.
Conclusie: nooit meer wat bestellen hier.
Duurde een week ipv 'direct leverbaar' tevens was de prijs een week later ook nog eens 80 euro lager.
KlantenserviceZeer slechte service! Bestel je zakelijk op23 april een gsm wat volgens de site op voorraad is. Komt het vervolgens pas 30 april binnen. Dat is dan nog niet het grootste probleem, nu is het zo dat de prijs ook nog eens 80 euro lager is geworden.
Conclusie: nooit meer wat bestellen hier.
Beste Cryptopang,
We vinden het erg vervelend om te horen dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad rondom je bestelling op onze website.
Bij Max ICT werken we met dagprijzen, het kan zijn dat de prijs van een product kan veranderen. We hebben inmiddels per e-mail contact met je opgenomen om je toch weer tevreden te maken met je aankoop.
Thomas - Max ICT webcare