AlgemeenOverzichtelijke website en eenvoudige bestelprocedure.
Wel een minpuntje voor de toeslag bij creditcard betalingen. Eigenlijk mag dit vanaf 13 januari niet meer volgens de Europese PSD2 richtlijn, al is de implementatie in de Nederlandse wet vertraagd. Hopelijk is Azerty wel bezig om zich hierop voor te bereiden.
Levering via PostNL, dus gewoon prima. Het was alleen niet op de website vermeld dat er niet bij de buren wordt bezorgd. Als dit was aangegeven en het duidelijker was dat je door het afleveradres te wijzigen ook kon kiezen voor bezorging op een PostNL locatie dan had dit de postbode een gesloten deur bespaard.
KlantenserviceDe computer case die ik besteld had stond als niet op voorraad bij de leverancier aangemerkt. Niet geheel verwonderlijk, aangezien dit een case uit 2012 was. Na een aantal dagen werd echter op de productpagina gezet dat de case niet meer beschikbaar was. Ik heb toen toch maar een mailtje naar de klantenservice gestuurd om te vragen of dit ook gevolgen had voor mijn bestelling.
Ik kreeg daarop snel reactie met de mededeling dat de case helaas inderdaad niet leverbaar bleek te zijn. De klantenservice kwam wel met suggesties voor een alternatieve case en de bestelling hebben we daarop aangepast. Het alternatief werd vervolgens gewoon de dag erna bezorgd.
Ik weet niet wanneer Azerty zelf het initiatief zou hebben genomen om mij te informeren over de wijziging in het assortiment van de leveranciers, maar al met al was het contact verder uitstekend. Ik geef daarom op dit onderdeel wel de maximale beoordeling.