Kamera Express

Na de Olympus PEN E-PL5 wilde ik graag upgraden naar de E-PL8.

Online gezocht naar de beste deal en Kamera Express was de winnaar. Andere (web)winkels boden de camera met normale 14-42mm kitlens aan, maar Kamera Express verkocht hem voor dezelfde prijs met de 14-42mm pancake kitlens. Deze is een stuk platter dan de normale, maar doet hetzelfde.
Over het product zelf was genoeg nuttige informatie vermeld (ik heb ook een review over de camera geschreven, deze kan gelezen worden op kamera-express.nl onder het product Olympus PEN E-PL8 wit + 14-42mm EZ).

Ik kon kiezen uit drie kleuren en heb uiteindelijk gekozen voor de wit/crèmekleurige versie. Op vrijdagavond besteld en ik kreeg meteen een bevestiging en factuur via de mail. Hij zou de volgende dag geleverd worden.

Mijn familie en ik kopen al jaren via Kamera Express. Dit was de eerste keer via de site, maar hier ben ik dus ook zeker tevreden over.

Op vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag kwam hij - goed verpakt - binnen. Op de verpakking is nergens te zien dat het gaat om een product van Kamera Express en ik kan begrijpen dat mensen zich daar prettiger bij voelen.

Scorekaart voor Kamera Express