AlgemeenNa dat ik een half jaar heb getwijfeld om een macbook te kopen en daarnaast te twijfelen waar ik dit zou gaan kopen, de keuze gemaakt om de macbook te kopen bij Coolblue, service met een glimlach.....
Op donderdag 26/4 de Macbook opgehaald in de winkel in Groningen, twee uur reistijd. Kom ik thuis en wil ik graag de software update uitvoeren. De Macbook loopt direct helemaal vast en is niks meer mee te beginnen. Vervolgens krijg ik de optie om de Macbook retour te sturen en wanneer zij deze hebben ontvangen zouden ze een nieuwe toesturen. Ik heb ondertussen al lang en breed €1600 betaald, maar dat lijkt hun allemaal niet uit te maken. Uiteindelijk afgesproken dat ik de laptop wederom om ga ruilen in Groningen as maandag, met de vraag of ik dan wel een tegemoetkoming kan krijgen aangezien ik twee keer meer dan twee uur moet rijden en ondertussen al lang en breed alles heb betaald. De collega kon mij op donderdag avond geen uitsluitsel over geven, maar hij zal zeker zorgen dat ik op vrijdag 27/4 een reactie op zal verwachten. Helaas, geen reactie en krijg ik pas vandaag 28/4 een reactie met totaal geen antwoord op mijn vraag, alleen maar dat ik hem retour kon aanbieden bij PostNL, terwijl ik al wat anders had afgesproken.... Vervolgens weer moeten bellen en krijg ik dus de reactie dat ze geen tegmoetkoming willen geven. Ze willen liever mijn laptop terug en hem aanbieden als tweede kans om vervolgens korting daarop te geven.
Kortom, ik ben helemaal klaar met Coolblue, totaal geen service en zal er nooit meer wat bestellen!
Waardeloos, willen niet mee denken en niks voor je doen!
Beste,
Erg jammer om te vernemen dat jouw bestelling zo uitgelopen is op een teleurstelling. We snappen dat je hiervan baalt en hiervoor heb je dan ook onze welgemeende excuses. We kijken graag met je mee naar dit probleem, om deze tot een goed einde te brengen. Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons een e-mail te versturen met een korte uitleg en jouw ordernummer? Dit kun je doen naar: geenglimlach@coolblue.nl. We horen graag van je.
Coolblue.