AlgemeenVia de Tweakers Pricewatch bij Coolblue terechtgekomen. Coolblue bood het product voor een scherpe prijs aan en ik had al eerder goede ervaringen met hun.
Op hun product pagina was vervolgens alle informatie die ik nodig had over het product overzichtelijk te vinden. Coolblue laat je op verschillende momenten in het proces nog accessoires zien voor het product. Dit is natuurlijk om meer te verkopen, maar het zijn nuttige suggesties met een gunstig kortingsaanbod, dus ik erger me er niet aan. En in het geval dat je dan toch zo'n accessoire nodig hebt, kan de korting die je er op krijgt best interessant zijn.
Daarna kom in je in een overzichtelijk betaalproces, de stappen zijn simpel en goed te volgen.
Tot slot kom je op de geslaagd pagina waar Coolblue wat grapjes maakt door je wachttherapie aan te bieden en een leuke video staat wat er nu allemaal gaat gebeuren. De humor van Coolblue moet natuurlijk je smaak zijn maar ik vind het meestal wel geslaagd.
Kort en bondig: Ze leveren zeer snel en zijn tot nu toe altijd hun leveringstermijn nagekomen. Ook als je nog laat in de avond bij ze besteld.