Megekko

Ik vond megekko terug op tweakers als één van de beter beoordeelde webshops. Voor de bestelling van mijn monitor heb ik dan ook voor hen gekozen alhoewel er nog webshops (met minder reviews) met een lagere prijs waren. Het bestelproces verliep probleemloos.

Kort na de bestelling ontving ik netjes een link naar de track en trace pagina, alwaar ik de levering op de voet kon volgen. De bestelling werd op de beloofde leverdatum afgeleverd.

Bij het opendoen van de verpakking bleken de schoeven om de monitor aan de monitorvoet vast te maken, te ontbreken. De cd met de gebruikershandleiding en de drivers voor de monitor bleek door het transport gebarsten te zijn. Via de website heb ik dit gemeld aan megekko. Twee dagen later (één dag meer dan de beloofde reactietermijn op vragen) kreeg ik een mailtje met de melding dat ze per briefpost direct 4 vervangende schroeven opstuurden, die één werkdag later in de brievenbus zouden vallen. Om het euvel van de cd op te vangen hebben ze een link gestuurd waarop ik de meest recente handleiding en drivers kon terugvinden.

Ik vind dat de klantenservice de tekortkomingen (buiten hun wil om) correct opgevangen heeft en mij snel een aanvaardbare oplossing voorgeschoteld heeft. Ik vind het wel jammer dat de klantenservice niet telefonisch bereikbaar is (heeft waarschijnlijk met kostenefficiëntie te maken).

Scorekaart voor Megekko