Max ICT B.V.

Het risico genomen om ondanks alle negatieve reviews toch een monitor bij MaxICT te bestellen. Deze was goedkoper dan bij de concurrenten en trok mijn aandacht. 6 april besteld. Nadat de status op 12 april op afgehandeld was gezet verwachtte ik mijn order binnenkort geleverd te krijgen. 17 april mailtje dat het niet meer leverbaar is en nu maar lang wachten op de creditering. Voortaan nooit meer MaxICT voor mij. Ze liegen en bedriegen met informatie en leveren simpelweg niet wat ze beloven.

17 april melding gekregen dat het niet meer leverbaar zou zijn (11 dagen na bestelling). 10 dagen wachten nu nog op creditering, kortom 3 weken hebben ze mijn geld zonder enig tegenprestatie.

UPDATE:
naar aanleiding van reactie op tweakers een email geschreven naar webcare van MaxICT. (17-04-2018 om 16.40 uur)
Ik zal hier de ontwikkelingen mededelen zodra/als? ik hier een reactie op krijg.

UPDATE2:
Geen enkele respons op mijn gevraagde email gehad/noch geld teruggestort gekregen.
Inmiddels is op alle drie forums waar ik mijn negatieve review geplaatst had een zeer positieve review boven geplaatst door 1 en dezelfde persoon.
Ik laat in het midden aan jullie wie hierachter zit. In ieder geval kan ik concluderen dat MaxICT de schijn probeert hoog te houden aan lezers van de reviews dat ze wat met negatieve ervaringen willen doen maar in werkelijkheid wordt hier dus ook niks mee gedaan en houdt het hier op. Mijn advies naar mensen die toch overwegen iets te bestellen hier: doe het niet. Betaal dan maar iets meer soms dan bij deze partij. Het bespaart je een hoop ellende/teleurstelling/tijd en beschaming van je vertrouwen.

Beste Bas,

Ik vind het erg vervelend dat de informatie op onze website ten tijde van je bestelling niet juist was. Mijn collega's van de afdeling Verkoop hebben geprobeerd telefonisch met je in contact te komen om samen een oplossing te zoeken. Dat is helaas nog niet gelukt. Wil je ons op webcare@maxict.nl laten weten wanneer we je kunnen bereiken?

Moira
Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops