Coolblue.nl

Aangezien ik zo'n beetje de enige tweaker ben die Coolblue nog niet beoordeeld heeft voelde ik de druk groeien. Niet op de laatste plaats omdat ik al spulletjes bestel bij Coolblue sinds het nog een klein bedrijf was met ook toen al veel spulletjes.

Ik heb enige tijd geleden het huismerk printer cartridges gekocht voor mijn best wel dure Brother AIO. Ik had gelezen dat deze cartridges best wel goed waren en ook nog vriendelijk geprijsd. Daarnaast garandeert Coolblue de werking van de cartridges en repareert je printer als het toch niet goed gaat.

En laat juist ik pech hebben. De kop van mijn printer raakte verstopt en was niet meer aan de praat te krijgen. Nu is één ervaring met een product nooit representatief en daarom heb ik ook geen mening over het product.

Ik heb Coolblue gebeld en verteld wat er gebeurd was. Uiteraard werd dit ook als vervelend ervaren aan de andere kant van de telefoon en ik mocht de AIO opsturen of langsbrengen. Ik heb gekozen voor het laatste aangezien ik dan nog eens goed kan vertellen en laten zien wat er aan de hand is.

De printer is in ontvangst genomen samen met de printjes van het kop-reinigings-programma en de printer is ter reparatie opgestuurd. In de printer zaten de imitatie cartridges en ook het stroomsnoer was meegestuurd.

Ongeveer drie dagen later werd ik opgebeld dat de printer gerepareerd was en dat deze eventueel ook naar mijn huisadres gestuurd kon worden, dat scheelde immers weer een stukje sturen. Uiteraard heb ik daar voor gekozen.

De volgende dag een grote doos (nee, geen blauwe, hij was direct vanuit reparatie verstuurd) met een printer, maar zonder netsnoer en zonder cartridges...

Hoe goed de service van een bedrijf is valt niet (goed) op te maken aan de hand van de fouten die ze maken, maar wel uit hoe ze hier mee omgaan...

Ik heb Coolblue gebeld en het missen van de cartridges en netsnoer aan ze voorgelegd. Mij werd verteld dat ze dit direct voor mij wilde oplossen. ik mocht kiezen hoe lang het snoer moest zijn en ze zouden het direct verzenden. Daarnaast gaven ze aan dat ze het konden begrijpen dat ik geen imitatie cartridges zou willen hebben. Ter vervanging hebben ze een set originele verstuurd zonder bijbetaling.

behoorlijk goed. Er werd meegedacht naar oplossingen en deze werden direct omgezet in acties. Alle beloftes zijn nagekomen. een kleine glijpartij ten aanzien van cartridges en netsnoer, maar dit is goed opgelost.

Scorekaart voor Coolblue.nl