MediaMarkt

Mooi een nokia 6 (2018) in de pre-order gekocht. Netjes betaald. Met gratis chromecast erbij. Veranderen ze ineens de voorwaarden en moet ik de chromecast zelf ergens bij een of ander reclamebureau gaan aanvragen waarbij ik ze toestemming geef mij direct mails met reclame te sturen. En het is ook een op=op actie ineens. Dus ik denk we zien wel hoe het gaat als ik de telefoon krijg. Krijg ik op release dag te horen dat de levertijd onbekend is en nog wel enkele dagen kan duren. Terwijl ze wel voorraad in de winkels en magazijn hebben en de website aangeeft "vandaag besteld morgen in huis". maar dat geld dus niet voor pre-orders die al 3 weken geleden betaald hebben. Nu maar hopen dat tegen de tijd dat ik mijn telefoon heb er nog een chromecast te krijgen is.

Update: Telefoon is 2 dagan later (maandag) wel aangekomen.

Pre-order niet gekregen op release dag, huide levertijd is onbekend, kan nog meerdere dagen gaan duren maar is niets over te zeggen volgens klantenservice.

Update: Op zondag kreeg ik een track&trace code met verwachte levertijd dinsdag. Op maandag ochtend was dat ineens naar vandaag gesprongen maar geen tijdvak aangegeven. Kon helaas niet meer er voor thuisblijven.

Klantenservice wil niet medenken voor een alternatieve oplossing zoals dat ik zelf de telefoon ophaal in de winkel. Is een ander magazijn en kan niet. Klantenservice geeft niets anders aan dan "hij komt binnenkort, we laten het weten als hij onderweg is" zonder daarbij een verwachte datum te noemen. Ook willen ze niets doen ter compensatie dat ik mijn pre-order nog niet heb terwijl anderen die later besteld hebben de telefoon wel in huis hebben.

Update: Klantenservice heeft intussen contact opgenomen en een kleine vergoeding ter compensatie voor het wachten aangeboden. Dat vind ik persoonlijk erg netjes.

Scorekaart voor MediaMarkt