ALTERNATE.nl

24-uurs levering mislukt, maar de afhandeling van de vraag of ik het extra geld dat ik daarvoor had betaald moest worden terug mocht sloeg echt alles.

Ik had een "binnen 24 uur geleverd" bestelling geplaatst, wat ze niet is gelukt: De accesoires kwamen wel binnen 24 uur, echter de machines (twee besteld) niet.

Alternate verklaarde dat de oorzaak was dat het uit een ander depot kwam en suggereerde in eerste instantie dat ik mazzel had niet twee keer de kosten te moeten betalen. Hierop wees ik ze erop dat ik niet kan ruiken dat iets uit meerdere depots komt en het bovendien ook niet mijn probleem zou mogen zijn: Biedt dan gewoon geen 24-uurslevering aan of verdubbel de kosten daarvoor. De intonatie en woordkeuze gaf me het gevoel alsof ze dachten dat ik gek was.

In eerste instantie weigerden ze de verzendkosten voor de 24-uurs levering terug te geven. In tweede instantie boden ze een tegoedbon aan. Pas na bekendmaking voornemen een klachtenprocedure via geschillencommissie thuiswinkel.org kwamen ze over de brug met de paar euro waar ik om vroeg.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl