AlgemeenIk heb MaxICT opgebeld omdat ik zo snel mogelijk een headset nodig had, en wilde vragen of ze er een spoedzending van wilden maken. Een spoedzending was mogelijk, maar de jongen aan de telefoon bleek vlakbij mij te wonen en heeft aangeboden het product na zijn dienst nog bij mij thuis te komen brengen. FANTASTISCH :-)
VerzendingIk heb MaxICT opgebeld omdat ik zo snel mogelijk een headset nodig had, en wilde vragen of ze er een spoedzending van wilden maken. Een spoedzending was mogelijk, maar de jongen aan de telefoon bleek vlakbij mij te wonen en heeft aangeboden het product na zijn dienst nog bij mij thuis te komen brengen. FANTASTISCH :-)
KlantenserviceIk heb MaxICT opgebeld omdat ik zo snel mogelijk een headset nodig had, en wilde vragen of ze er een spoedzending van wilden maken. Een spoedzending was mogelijk, maar de jongen aan de telefoon bleek vlakbij mij te wonen en heeft aangeboden het product na zijn dienst nog bij mij thuis te komen brengen. FANTASTISCH :-)
Hallo Ed!
Bedankt voor je leuke en positieve beoordeling! De desbetreffende collega heeft je bedankje en waardering ontvangen en geeft aan graag net dat beetje extra te willen doen voor zijn klanten. Namens mijn collega en mijzelf heel veel plezier gewenst met je aankoop!
Jeroen
Max ICT Webcare