Belsimpel

Eind februari bestelde mijn vriendin een mobiel bij Belsimpel. Deze kreeg ze de volgende dag netjes geleverd. Alleen brak gelijk een deel van haar simkaarthouder af toen ze haar simkaart wilde plaatsen. Een paar uur later startte de telefoon zich zelf de hele tijd op. De volgende dag is ze naar de winkel gegaan en gaven ze aan dat het inderdaad niet zo hoort. Toen heeft mijn vriendin de mobiel ter reparatie opgestuurd. Twee weken later had ze de mobiel weer terug maar was die niet gemaakt en heeft ze contact gehad met de klantenservice en daarna weer opgestuurd ter reparatie. Toen de mobiel al drie weken bij het reparatiebedrijf was heeft ze weer gebeld naar de klantenservice. Daar werd aangegeven dat ze contact zouden opzoeken met het reparatiebedrijf en dat het wel lang duurde. Een paar dagen later belde mijn vriendin weer met de klantenservice en toen kreeg ze hetzelfde te horen, dus toen besloot ik een recensie te schrijven.

Binnen twee uur dat de recensie geplaatst was werd mijn vriendin gebeld en diezelfde dag was alles geregeld (nieuwe mobiel aangezien die andere nog niet eens een dag had gewerkt en geld want hij was later goedkoper geworden). De volgende dag kon ze haar mobiel ophalen, is het geld teruggestort op mijn rekening en nog een mooi bosje bloemen gekregen. Uiteindelijk heeft Belsimpel mijn vriendin goed geholpen en is ze zeer tevreden.

De levering van het toestel heeft iedere keer plaatsgevonden op moment dat werd aangegeven.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops