Algemeenproduct besteld via deze site. site ziet er goed uit links en rechts een waarborg, je kunt betalen via ideal dus je denkt dat dit wel goed zit. je zit zelfs op een nederlandse url
Verzendingom 4 uur besteld!!! de site geeft meerdere keren aan dat als je voor 22.30 besteld dat het product dan de volgende dag geleverd word. 21.45 nog geen confermerende mail ontvangen dus nog snel even bellen met de klantenservice. nee meneer maakt u zich geen zorgen het pakketje zal morgen afgeleverd worden. s'morgens nog geen mail ontvangen wederom contact met de klantenservice. ons excuses meneer pakketje gaat zsm de deur uit u ontvangt dit morgen. s'avonds wederom geen mail wederom contact. nee meneer maakt u zich geen zorgen deze mail met het track and trace nummer gaat vannacht richting maakt u zich geen zorgen product wordt morgen geleverd. u raad het al. geen mail geen pakketje order dus maar laten cancellen en ik kijk wel wanneer ik mijn geld terug krijg. INCOMPETENT
Klantenservicehet is zeer frustrerend om een klantenservice aan de lijn te krijgen die eerst doet alsof u niet verstaanbaar bent en u daarna afscheept met meneer morgen komt alles goed