Art & Craft Nederland

Kort geleden een robotstofzuiger gekocht. Deze was €100 goedkoper maar koste uiteindelijk nog €900. Thuis bleek deze de helft van mijn huis niet te stofzuigen dus de dag na de levering gebeld en deze retourgezonden. Zelf de verzendkosten nog moeten betalen. En toen bleek dat ik 10% zelf moet betalen omdat het product gebruikt was. Ja duhhh!
Ik ben nog in bezwaar gegaan maar daar kreeg ik na een week een negatieve reactie op. Uiteindelijk ben ik maar akkoord gegaan anders heb ik helemaal niets, maar ik zal hier nooit meer bestellen. Terwijl een BOL.com of een Wehkamp gewoon een gebruikt product zonder problemen retour nemen als het product niet doet wat het moet doen en je ook geen retourverzendkosten hoeft te betalen.
Ik zal hier nooit meer iets kopen!

Ik moest zelf de retour retour verzend kosten betalen a €15.

Ze reageren snel aan de telefoon maar bij mailen duurt dat minimaal een week. Ik heb inmiddels als 2 weken geleden het pakket retour gezonden en nu pas een reactie. En dan duurt het nog 5 dagen voor het geld weer retour op mijn rekening staat.

Scorekaart voor Art & Craft Nederland