Max ICT B.V.

Onprofessioneel en niet service gericht. Fouten worden niet hersteld. Slechte klachtafhandeling. Klanttevredenheid staat daar niet hoog op het vaandel. Ook op klacht.nl ziet het er slecht uit.

Bestelling verzenden aan mijn postbusadres via DPD kan niet, dat hadden ze moeten doen via PostNL zoals ik ook had aangegeven en aanvankelijk stond dat ook zo in mijn orderstatus. Hoewel... er stond dat het geleverd zou worden door TNT en die bestaat al sinds 2011 niet meer en is PostNL geworden.

Geen oplossing of alternatief bieden als iets is mis gegaan, niet reageren op mails, geannuleerde bestellingen niet op tijd terug betalen zodat je daar nog achteraan moet zeuren.

Goedemiddag gkteu,

Je bestelling is inderdaad niet verlopen zoals je van ons mag verwachten. De optie voor het verzenden naar een postbusadres werkt op onze vernieuwde website nog niet zoals het hoort. We hebben er daarom voor gekozen om voorlopig postbusleveringen niet meer te accepteren tot dit is opgelost. Ook bij de opvolging van je order is het een en ander misgegaan, waarvoor onze excuses. De betreffende medewerker is aangesproken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet weer gebeurt. Tevreden klanten zijn heel belangrijk voor ons. We komen daarom graag met je in contact en hebben vanochtend geprobeerd je telefonisch te bereiken, helaas was dit zonder succes. Wil je ons laten weten wanneer we contact met je kunnen opnemen? Dit kan per e-mail naar webcare@maxict.nl.

Moira
Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops