Belsimpel

Slechte service, bij een overduidelijk kapotte telefoon moet je direct via een van de winkels geld terug krijgen of een andere telefoon en zou je op hoeven sturen zodat je 4 dagen geen telefoon hebt omdat alleen technici van belsimpel.nl overduidelijke gebreken mogen vaststellen.

Toevoeging 20-4 : belsimpel heeft daarna initiatief genomen en ik werd gebeld door iemand van de klantenservice die wel wat voor mij kon betekenen. Omdat ik niet weer eens zonder telefoon wil zitten hou ik de motorola als reservetelefoon voor ons gezin. Ik heb meteen een ander model besteld van nokia dat op dit moment nog niet leverbaar is. Zodra hij geleverd kan worden dan wordt die opgestuurd. Ik heb een mooie korting gekregen op de nokia. Als ik de nokia binnen heb wordt de motorola gerepareerd, ik ga er nu van uit dat dit goed opgelost zal worden. Op verzoek van simpel heb ik de review aangepast, wat naar mijn beleving fair is omdat ze met een goede oplossing zijn gekomen.

Telefoon maandag besteld, dinsdag geleverd zoals beloofd.

20-4: oordeel aangepast naar goed vanwege de oplossing die belsimpel mij heeft geboden

Ik heb dinsdag een moto g5s plus telefoon geleverd gekregen van belsimpel.nl. Vandaag de telefoon geprobeerd. De GPS ontvangst is om te huilen. Hierop direct contact gehad en de telefoon ben ik minimaal 4 dagen kwijt omdat hij opgestuurd moet worden. Ik wilde in een van de winkels van belsimpel laten zien dat hij stuk is, maar winkelpersoneel is niet bevoegd om een telefoon als defect te beschouwen en een andere te geven.

Direct daarna valt een beeldlijn gedeeltelijk uit. Weer gebeld. Zelfs bij een gedeeltelijk uitvallen van een beeldlijn is het winkelpersoneel niet bevoegd om vast te stellen dat de telefoon kapot is en moet ik mijn telefoon opsturen en dan heb ik 4 dagen lang geen telefoon. Ieder kind kan zien dat het scherm stuk is!

Het voordeel van een fysieke winkel zou juist moeten zijn dat dit soort ellende voorkomen kan worden. Winkelpersoneel is prima in staat om vast te stellen dat een scherm een kapotte beeldllijn heeft en zou dan direct een andere telefoon kunnen geven of geld terug.

Toevoeging 20-4: review aangepast vanwege de oplossing die ik van ze heb gekregen zie laatste stukje bij de korte toelichting

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops