Conrad.nl

Bij Conrad dacht ik altijd; een oudgediende, betrouwbaar, die hebben hun zaakjes op orde etc. Helaas is niets minder waar, en als ik de ervaringen van collega's hoor is dit geen incident helaas.

Alle producten die op voorraad waren zouden binnen 1 à 2 werkdagen geleverd worden. Na 2 werkdagen kreeg ik 2 mails van Conrad met facturen voor twee deelleveringen, waarbij de status van beide op 'Verzonden'. Echter geen enkele informatie over zendingen gekregen, geen T&T nummers, op de website was ook niets te vinden.

De producten waren wel goed verpakt. Vandaar een puntje naar Slecht en niet waardeloos ondanks dat de producten zonder enige informatie te laat geleverd zijn.

Late verzending en gebrekkige informatie hierover schijnt overigens als ik de ervaringen van mijn collega's hoor een redelijk normaal iets te moeten zijn bij Conrad. Gelukkig duurde het bij mij niet twee weken, maar goed, heb je dus haast met je bestelling is Conrad misschien niet de beste/betrouwbaarste optie.

Op de website zijn verschillende mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice, echter werken de meeste niet. WhatsApp, Facebook en Twitter leiden naar 404's op de site van Conrad. De optie met de langste doorlooptijd, mailen zou drie dagen op een antwoord laten wachten, echter duurde dit anderhalve week (6 werkdagen).

Wel een nette mail met voldoende informatie en excuses, dus ook hierdoor een puntje extra.

Scorekaart voor Conrad.nl