AlgemeenDefect product retour sturen kost verzendkosten. Hadden voorheen een antwoordnummer zonder kosten. Na 1 week wachten kreeg ik bericht dat de monitor door gestuurd gaat worden naar DELL en dat het tot 4 weken kan duren..
Men zou ook het product zelf om kunnen ruilen en zo de klant tevreden stellen en oplossen met een 3e partij. Zo doen legio winkels met goede service het.
Men stelt als semi-voorwaarde om het defecte product in de originele doos en daarnaast in een blanco doos terug te sturen. Na lezen dat het tot 4 weken gaat duren heb ik bij Azerty hetzelfde product besteld.
Wat schetst mijn verbazing: het werd direct in de originele doos geleverd zonder blanco doos er omheen. Diverse half afgetrokken stickers er op. Leek wel een 2e hands product. Na aangesloten te hebben bleek het product ook een defect te hebben. Rechtse zijde vertoont rode lijnen.
Kortom, niet bereid om het product om te ruilen; maar kiest een externe weg waar ik als klant niets aan kan veranderen van maximaal 4 weken. Wordt niet gehouden aan de eigen verzendmethode van blanco verpakking. Retourlabel (gratis) is er niet meer. Moet voor betaald worden. Nieuw, zelf op voorhand bestelde product, is een DOA..
Enige positieve is een redelijke snelheid van reageren op email. Verder een uitermate slechte ervafing2 die helaas nog een grote staart krijgt..
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback op onze serviceafhandeling.
Ook negatieve reacties zijn voor ons zeer waardevol, hiermee kunnen we waar nodig het serviceproces aanpassen of verduidelijken.
Azerty heeft inderdaad geen (meestal onverzekerd) antwoordnummer beschikbaar voor retournering van producten.
Garantie is uiteraard wel gratis, daarom kunnen gemaakte retourkosten worden gedeclareerd zoals u per mail en op onze website kenbaar is gemaakt.
In diezelfde mail wordt geadviseerd retouren veilig en onherkenbaar te verpakken, de verzender is namelijk verantwoordelijk voor de retourzending.
Zendingen vanuit Azerty zijn onze verantwoordelijkheid, het risico van schade of vermissing nemen wij daarom voor onze rekening.
Bij binnenkomst van de monitor hebben wij deze binnen 4 werkdagen getest en defect bevonden.
Gezien de monitor >6 maanden oud is laten wij deze door Dell repareren of vervangen, dit proces kan een aantal dagen duren.
U verzoek tot creditering of directe vervanging van de defecte monitor kan helaas niet worden ingewilligd, de monitor zal uiteraard binnen redelijke termijn vervangen worden.
U heeft in de tussentijd een nieuw scherm besteld, tot uw en onze grote teleurstelling bleek deze direct na levering defect te zijn, excuses hiervoor!
Er is met u afgesproken dat dit exemplaar tezamen met de retourkosten direct bij retourkomst volledig gecrediteerd gaat worden.
Wij zien de monitor graag tegemoet.
De reparatie/vervanging van het 1e Dell scherm zal op korte termijn worden gerealiseerd.
De retourkosten voor beide serviceaanvragen zijn genoteerd en zullen worden teruggestort.
Vincent Best
Service & Assemblage Manager