Kamera Express

Overzichtelijke website, producten zijn gemakkelijk te vinden en het voordeel is dat ze ook echte winkels hebben, waar je de producten kan bekijken. Ik ben eerst naar een winkel geweest voor wat meer informatie en uiteindelijk, na veel surfen, ben ik alsnog bij Kamera Express beland omdat ze scherpe prijzen hanteren en ik op het moment van aankoop 5 jaar garantie kreeg.

Ontzettend snelle levering. 1 product (een objectief) zat niet mee in de verpakking, maar ik werd meteen via mail ingelicht dat ze dit zo snel mogelijk zouden nasturen. Mijn camera en ander objectief waren met veel zorg en degelijk ingepakt.

Omdat ik van gedachten was veranderd en toch graag het extra objectief had gekocht dat in de kitset zat, heb ik een mail gestuurd. Heel snel kreeg ik antwoord dat dit geen probleem was en dat ze me die aan de prijs van het kitpakket zouden opsturen. De dag nadien werd het objectief al geleverd.

Scorekaart voor Kamera Express