CameraTools

Ik had al ervaring met CameraTools, dus maar weer een keer terug voor een travel zoom camera voor de vakantie. Via chat een camera aangevraagd om 'm nog even in de winkel te bekijken voor de aanschaf. Meteen de mogelijkheid om in de winkel op zoek te gaan naar een tasje en een goedkope oplossing voor windruis (op een compact camera is dat al lastiger).

Het model wat ik bestelde (Sony HX90) was niet voorradig, dus werd een Sony HX90V opgestuurd. Daar kwamen we pas achter bij de kassa. Deze is wat duurder ivm aanwezige GPS. Dat prijsverschil werd gecompenseerd door CameraTools.

Zoals gemeld bij 'verzending', werd het duurdere model naar de winkel in Apeldoorn gestuurd. CameraTools heeft mij de extra kosten van dat model gecompenseerd en mij het duurdere model meegegeven voor de lagere prijs. Erg netjes van ze! Had dat overigens niet gelukt, dan had ik uiteraard het andere model thuis laten sturen door ze, maar dit is nog mooier geregeld!

Verder 5 jaar garantie op de camera, wat altijd positief is. Volgende keer weer CameraTools.

Scorekaart voor CameraTools