Coolblue.nl

Wat fijn dat er organisaties als Coolblue zijn die de strijd aangaan met concurrenten die elke paar jaar weer bij Kassa of Radar zitten omdat ze op de verkeerde manier zoeken naar extra marge. Coolblue denkt anders over verkopen en pakt het in mijn ogen slimmer aan. Alleen al om die reden koop ik er liever dan bij één van de andere grote jongens.

En als iedereen dat deed, dan verdwijnen de partijen die het keer op keer niet zo nauw nemen met wetten en regels, liegen over zogenaamde kortingsacties enz enz. Go Coolblue.

Mijn laatste bestelling werd keurig verpakt en volgens belofte geleverd.

Bij de bestelling leek het er even op dat er een probleem was met het verwerken van de I-deal betaling. Ik belde met Coolblue om te vragen hoe verder. Ze gingen het uitzoeken en zouden me binnen een uur terugbellen. Binnen dat uur werd ik teruggebeld met het nieuws dat de betaling gewoon goed verwerkt was en ik zonder vertraging mijn product geleverd zou krijgen.

Hun vriendelijke en menselijke manier van communiceren spreekt me aan. Maar volgens mij was al duidelijk dat ik fan ben van Coolblue.

Scorekaart voor Coolblue.nl