Max ICT B.V.

Beste Tom,

Vervelend om te lezen dat de videokaarten die je hebt besteld niet op voorraad bleken te zijn. Ik kan me je teleurstelling goed voorstellen. Fijn dat je toch de moeite hebt genomen om een reactie te plaatsen. We hebben op onze nieuwe website de voorraad en levertijden duidelijker vermeld. We geven nu bijvoorbeeld aan of wij de voorraad zelf in huis hebben of dat de voorraad bij een leverancier beschikbaar is. Bij jouw bestelling werd aangegeven dat de videokaarten op voorraad waren bij een van onze leveranciers in Nederland. Deze leverancier verstuurt de kaarten rechtstreeks, zodat je ze normaalgesproken de volgende dag in huis hebt. Helaas grepen we toch mis. En jij dus ook, waarvoor onze excuses. Dit is helaas niet altijd te voorkomen. Door de populariteit van cryptocurrency is de vraag naar videokaarten enorm; de beschikbare voorraad kan in een oogwenk verdwenen zijn. We kijken in een dergelijke situatie graag of we een alternatief voor je kunnen vinden. We begrijpen het echter ook volledig als je daar geen interesse in hebt en terugbetaling volgt dan binnen enkele werkdagen. We hopen op je begrip in deze situatie.

Moira
Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops