MediaMarkt

Voordat ik een laptop wilde aanschaffen heb ik advies gevraagd in de Mediamarkt winkel, echter blijkt dit advies na ontvangst van de bestelling niet eens te kloppen (werkt wel in mijn voordeel). De mensen bij de Mediamarkt weten niet wat ze zeggen.
Wegens een kortingsactie heb ik twee dezelfde laptops besteld bij de Mediamarkt. De een twee uur later dan de ander. De volgende dag blijkt dat de laatste bestelling eerder bezorgd zou worden dan de eerste bestelling. Mediamarkt ontwijkt de vraag en komt met het antwoord dat de laptop niet meer op voorraad is. Zij kunnen niks meer doen dan mij alleen op de hoogte houden van de eerste bestelling.

De bestelling werd bij de buren afgeleverd, ik was gewoon thuis maar de bezorger heeft geen moeite gedaan om aan te bellen. Ook de bezorgtijd die werd aangegeven (rond 12:40) was een uur later.

De Mediamarkt wilt geen verklaring geven voor hetgeen dat een eerdere bestelling van hetzelfde product later geleverd wordt.

Scorekaart voor MediaMarkt