AlgemeenOp zondag 4 maart werd een paar Dali Zensor 3 Black besteld en betaald. Deze speakers waren op voorraad: 'vandaag besteld, morgen geleverd.'. Op maandag werd niet geleverd, doch dat had ik ook niet verwacht. Dinsdag echter ook niet. Ook niet op woensdag, tevens nog geen verzendbevestiging gekregen. Ik heb per mail contact opgenomen. Donderdag mail terug: speakers kunnen pas begin april geleverd worden wegens 'de speakers bezitten fouten die verholpen moeten worden'. Online zijn ze nog steeds verkrijgbaar. Ik laat weten dat het order geannuleerd mag worden. Men stelt echter nog 2 alternatieven voor: een paar speakers voor ongeveer dezelfde prijs en een paar veel duurdere speakers. Ik laat weten geen interesse te hebben. Men geeft op 8 maart aan dat het order geannuleerd werd en het geld binnen 1 tot 6 dagen teruggestort zal worden. 9 dagen later nog geen geld terug. Mail naar Doublepoint: men ging dit uitzoeken. Nu 24 maart: nog steeds geen geld terug. Wat mij echter verontrust: de speakers zijn de gehele tijd bestelbaar geweest en zijn nog steeds te bestellen: 'vandaag besteld, morgen geleverd'. Al veel online gekocht, nog maar zelden problemen gehad en nog nooit van deze aard. Dit was mijn eerste bestelling bij Doublepoint en vast en zeker de laatste. Zo hoort het niet!
Verzending'Vandaag besteld, morgen geleverd'. No Way! Speakers welke de laatste 3 weken met deze melding online staan, zijn niet leverbaar tot begin april. Communicatie daarrond werd gevoerd, geen aanpassing van de website.
KlantenserviceBestelde luidsprekers werden betaald en niet geleverd zoals voorzien. Order werd geannuleerd doch ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling.