Belsimpel

De blazen hoog van de toren met hun "prijsgarantie" maar dat slaat echt nergens op.

De Mediamarkt had een kortingsactie van 15% in het weekend en ik kon mijn pre-order bij Belsimpel alleen annuleren en voor € 59,85 minder bij MM plaatsten. Gelukkig ging het dus om een pre-order.

Update: Ik kreeg bloemen thuisgestuurd en werd gebeld door de klantenservice (vanwege deze review). In eerste instantie was dat een aardig gebaar en speelde met de gedachte om wat meer sterren te geven.
Tot ik later gebeld werd met het aanbod dat ze dezelfde prijs konden aanbieden als MM met nog een accessoire erbij. Wel werd er dan verwacht dat ik de review zou aanpassen naar een positieve.
Ik vond dat pervers en op omkoping lijken. Het is dus duidelijk waarom Belsimpel een hoge score heeft hier. Niet omdat ze zo goed zijn, maar omdat ze de negatieve reviews afkopen.

Zie ook dit topic: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1844957

Scorekaart voor Belsimpel