Azerty

De levering was zoals in de site was opgeschreven.voor een bepaalde tijd bestellen, volgende dag was de product thuis, zo ging het bij mij ook.

Eerst keer product wa volgende dag thuis niet in goede staat.Terug verstuurd en een ander gekregen.

Contact met klanten service voor de defecte product, de service het snel en perfect gereageerd.Heb een nummer gekregen en de product terug verstuurd.Zoals het hoorde, zij hebben na gekeken en heb een nieuw gekregen.
Ik had een nieuw ethernet controller gekocht en ik zo snel mogelijk nodig, dus aangezien de tijd van mij bestelling, had ik gevraagd als het kon, als ik het kon krijgen en ze hebben het verstuurd plus de extra bericht dat ze dat gedaan hebben.Zeer gewaardeerd en toch, volgende dag gekregen.Product was helaas defect, kan gebeuren, maar zo ben ik in aanraking met de klanten service gekomen, en heb alleen goede woorden te vertellen.Ze hebben direct na mijn uitleg en foto's de product na gekeken, en heb een nieuw gekeken.

Scorekaart voor Azerty