Kamera Express

Mijn vriendin en ik hebben recent een DSLR met lens gekocht. Na lang wikke en wegen, reviews lezen, youtube vergelijkings, reviews en how to's bekijken kwamen wij uit op de Canon EOS 200D en de Tamron 18-200mm lens. Na wat onderzoek in prijs vergelijkingen kwam kamera-express als gunstigst naar voren. Omdat we ook wel graag nog vragen beantwoord wilde zien en tevens de camera in de handen wilde hebben gehad gingen we eerst naar de MM, deze had ze wel maar niet met werkende batterij. Erna bij Kamera-express eindhoven geweest en we werken zeer goed, deskundig en vriendelijk geholden. We konden het uitproberen, kregen persoonlijk advies en zijn tot aankoop overgegaan. Ik raad deze winkel absoluut aan. Ook de actie voor garantieverlenging is een voordeel t.o.v. andere webshops.

Wij zijn dan de camera en lens gaan kopen in de vestiging in eindhoven. Wat verder prima was zoals eerder al beschreven. Kan echt totaal geen nadeel of verbeterpunt bedenken verder.

Scorekaart voor Kamera Express