Azerty

Bij Azerty besteld vanwege de mogelijkheid om nog tot 23:00 te bestellen, omdat ik de producten de volgende dag nodig had. Ruim voor die tijd besteld en betaald, en alle producten waren op voorraad, maar de order werd pas de volgende ochtend verzonden, en dus een dag later geleverd dan beloofd. Daar kun je dus niet van op aan, en hier wordt verder ook niet over gecommuniceerd.

Ruim voor 23:00 besteld en betaald, maar pakket werd pas de volgende dag verzonden.

De Zalando kortingsbon waardeer ik altijd wel, maar de grote meegeleverde Azerty-tas vind ik compleet overbodig en verspillend; ik heb genoeg tassen, en vind het vooral lastig dat ik er mee word opgezadeld. Volgende keer bestel ik in ieder geval ergens anders, waar ze de zaken beter op orde hebben.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Wat vervelend om te horen dat uw order alsnog niet die dag de deur is uitgegaan. Uiteraard had dit wel de bedoeling moeten zijn

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat ik u kan laten weten wat hier de oorzaak van is geweest?

Excuses voor het ongemak.

René Jansen

Scorekaart voor Azerty