AlgemeenOver het algemeen klachten over account wijzigen. En dat jullie geen creditfactuur kunnen maken of een factuur kunnen wijzigen.
VerzendingIk heb in mijn account het bedrijf en adres gewijzigd, er stond niet bij dat het enkele uren zou duren voordat deze wijziging doorgevoerd werd. Dus meteen een bestelling gedaan. En de bestelling komt op het verkeerde adres en ook de factuur stond niet op het juiste bedrijf. Dus toen ik belde konden ze zien dat ik om 9.00 uur het account heb gewijzigd en dat om 11.30 de wijziging was doorgevoerd, toen had ik de bestelling dus al gedaan.
KlantenserviceIk heb gebeld over de factuur dat deze gecrediteerd moest worden en een nieuwe factuur met het juiste bedrijf en adres. Dit is totaal niet mogelijk bij jullie. Dus zeer klantonvriendelijk.
Hoi,
Jammer om te horen dat je deze klachten hebt. Het klopt inderdaad dat account wijzigingen niet heel soepel lopen en langer duren dan normaal - dit komt door een grootschalige datamigratie en moet hopelijk binnenkort weer sneller gaan. Wel blijft het zo dat de uiteindelijke factuurgegevens pas worden ingevuld bij het inpakken van de bestelling. Als je dus je gegevens verandert direct na het plaatsen van de bestelling, komen ze niet naar wens op de factuur.
Het aanpassen van de factuur is wettelijk niet toegestaan. Creditering en een nieuwe order kan wel, maar dit doen wij niet om afstand om problemen in het systeem te voorkomen. Als de factuur moet worden aangepast, zal er dus een retour moeten worden aangemaakt. Dit is niet heel handig (ook voor ons niet), maar is helaas niet anders.
Mocht je het via een retour willen oplossen, dan kan je dit hier aanmelden: https://www.coolblue.nl/retouraanvraag
Coolblue