AlgemeenKamera-express.nl vindt online klanten belangrijker dan consumenten die in de winkel bestellen. Online levering binnen een dag, maar via de winkel 2 weken (of langer)
KlantenserviceRuim een week geleden via de winkel in Eindhoven de camera besteld (product was op voorraad), 2 dagen (vrijdag) later bericht dat de bestelling binnen was. Echter dat bleek alleen de lens te zijn, camera was nog niet eens onderweg, terwijl via de webshop een volgende dag levering wordt gegeven. Vervolgens zou de camera op maandag of dinsdag binnen zijn. Op woensdag de klantenservice gebeld en blijkt de camera nog steeds niet te zijn geleverd en zou het een week later worden (camera is nog steeds op voorraad). Leveringen via de website hebben voorrang op de winkels. Nadat ik aangaf de bestelling dan te gaan cancellen vanwege de slechte service en meer dan 2 weken levertijd, was de klantenservice erg snel uitgepraat en werd het gesprek afgebroken. Ondanks de goede service en informatie en de fijne mensen in de winkel in Eindhoven, zal ik nooit meer iets bij Kamera-Express kopen.