Azerty

Ik heb componenten voor een nieuwe PC uitgezocht adhv de tweakers.net pricewatch, bij Azerty was de prijs consistent laag en de bezorging was een dag later mogelijk doordat alles in eigen voorraad lag.

Mijn bestelling is het einde van de middag geplaatst. Via het tracking systeem van Azerty werd ik ook uitstekend op de hoogte gehouden, van verpakken tot verzenden met intergratie van het PostNL tracking systeem. Aftersales ook netjes met een geautomatiseerde email met uitleg over retourneren.

Voordat ik bestelde heb ik contact gezogd met de klantenservice via facebook messenger e en mijn onderdelen op goede samenwerking laten controleren en hier werd ik direct en accuraat geholpen. De betaling met IDeal ging iets minder vlot doordat ik zelf een fout heb gemaakt, ook hier werd direct op geacteerd, en ik was direct geholpen. De medewerker is zelfs naar andere afdeling gegaan om zeker te weten dat alles goed was doorgekomen en de bestelling vandaag nog verzonden zou worden, de medewerker begreep mijn belangen. De aftersales ook netjes met een geautomatiseerde email met uitleg over retourneren.

Scorekaart voor Azerty