Azerty

Ongekend goede service en vaak ook de goedkoopste aanbieder. Een monitor gekocht die geen enkele dode pixel had. Een superstille voeding die nog goed werkte maar en een week voordat de garantie van 3 jaar afliep een heel zacht geluidje maakte wat een Silent voeding eigenlijk niet hoort te doen, heb ik ter reparatie teruggestuurd en ik kreeg gewoon een nieuwe voeding van ze. Ik heb alleen de verzendkosten heen betaald meer niet. Dat hoef je bij andere winkels niet te verwachten. Ik heb 2 volledige computersystemen aan componenten gekocht bij ze en alles is goed schokbestendig verpakt en snel aangekomen.

Verzending is zeer goed want ik heb een monitor over de post toegestuurd gekregen en die was goed schokbestendig verpakt en dat vind ik belangrijk voor zo’n fragiel product. Daarom als ik een monitor weer bestel doe ik dat zeker bij Azerty want dan weet ik dat het in vertrouwde handen is. Ook komt het binnen volgens de toegezegde termijn dus weet je waar je aan toe bent en als ze zeggen dat ze het in voorraad hebben dan hebben ze het ook echt.

Mijn ervaring bij Azerty met garantie op producten en snelle afhandeling daarvan naar tevredenheid is optimaal en wat mij betreft staat Azerty boven in de lijst van winkels met de beste klanten/klachtenservice.Echt een winkel waar je vrolijk van wordt en we mogen heel blij zijn dat we een Winkel als Azerty hebben in Nederland.

Scorekaart voor Azerty