AlgemeenWebsite is prima en bestellen is gemakkelijk. Prijzen zijn daarnaast erg aantrekkelijk, maar levering viel erg tegen.
VerzendingGame hoesje beschadigd en de disc zat los in het doosje (niet vastgeklikt). Schade minimaal dus niet teruggestuurd. Bestelling een dag later bezorgd dan gecommuniceerd.
KlantenserviceNa deze shopreview ben ik gecontact door de webshop. Zij hebben mij de dag erna kosteloos een nieuw hoesje opgestuurd in een goede verpakking, zodat schade voorkomen zou worden. Heel netjes!
Beste meneer of mevrouw,
Bedankt voor uw review en feedback!
Een kapotte hoes is natuurlijk niet wat u heeft besteld en daarom ook onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak. Dit is vermoedelijk gebeurt tijdens het verzendproces. Wij sturen u daarom graag een nieuw hoes op, beter verpakt.
Kunt u ons hier een e-mail (service@gameresource.nl) over toesturen zodat wij weten om welke bestelling het gaat? Wij gaan er in ieder geval voor zorgen dat u dan zo spoedig mogelijk nog een nieuwe hoes krijgt toegestuurd!
Ik hoor graag van u en als u nog andere vragen of opmerkingen heeft stel die gerust.
Jay
GameResource