AlgemeenKort na dat ik dit bericht had geplaats werd ik terug gebeld dat ze het toch vervelend vonden dat het niet opgelost kon worden voor mij, en storten ze toch het hele bedrag terug, Gelukkig is het na veel vijven en zessen toch positief opgelost.
******************************************************************************************Ik kocht een telefoon, maar was niet naar mijn zin. Heel fijn dat er dan een terugstuurregeling is. Dus 2 uur later na ik hem had ontvangen heb ik hem weer terug gestuurd. 2 dagen later krijgt ik mail dat er lichte schade is op de telefoon, hier worden foto's mee gestuurd, waar op de ene foto de schade aanwezig is, is die op een ander foto niet te zien. hun beweren dat de schade door ons is gemaakt, na vele telefoontjes van mijn kant, en beloftes van hun kant dat ik terug gebeld zou worden( wat ze vervolgens niet nakwamen) houden ze voet bij stuk dat de schade bij ons gemaakt is. toen ik deze terug stuurde heb ik gelijk een nieuwe besteld(niet wetende wat ik een dag later over deze telefoon te horen kreeg) toen deze binnen kwam was de verzegeling verboken, belsimpel had daar een mooi verhaal voor, aangezien de toestellen uit hongarije komen checken hun of er een goede oplader in zit, heel vreemd verhaal. al bij al heel veel ellende, en raad ik aan een telefoon nooit bij bel simpel te kopen. Want zo simpel als de reclame zegt is het absuluut n
Ze Komen niet na wat ze je beloven, waardoor je veel belkosten maakt.