Mobiel.nl

754 producten en 1.399 uitvoeringen

Op vrijdag de 23e heb ik mijn bestelling geplaatst. Hij zou de volgende dag geleverd worden. Door een eigen gemaakte gooit bij het invullen van het e-mailadres kreeg ik in eerste unstantie geen mail. De volgende dag heb ik hierover gebeld en ze zouden het veranderen. Ik kreeg toen gelijk te horen dat de provider een storing had en de bestelling daardoor niet verwerkt kon worden. Hij zou maandag bezorgd worden. Op maandag heb ik aan het eind van de middag gekeken of hij al verzonden was, maar dit was niet het geval en ik had ook geen mail gehad dat hij niet geleverd kon worden. Ik heb toen weer contact opgenomen met de klantenservice. Die gaven aan dat er een storing was geweest, maar later bleek er iets fout gegaan te zijn waardoor de bestelling niet in behandeling was genomen. Hij zou de volgende dag weer geleverd worden. De volgende dag weer geen bezorgbevestoging gekregen. Ik weer contact opgenomen. Bleek dat ze de kleur niet op voorraad hadden en dat die pas aankomende vrijdag binnen zou komen en ik dus zaterdag de bestelling binnen zou krijgen. Op vrijdag verwachtte ik een verzendbevestiging. Rond 4/5 uur nog niks binnen. Ik weer contact opgenomen. Zeiden ze eerst dat de kleur niet bij hen geleverd was. Nadat ik wilde weten wanneer hij dan wel geleverd zou worden, bleek de levering net binnengekomen te zijn. Ik heb al met al een week moeten wachten op de levering, terwijl er op de site staat, voor ... besteld morgen in huis. Daarnaast vind ik dat ik als klant slecht op te hoogte ben gehouden van het leveringsproces. Wanneer er een storing is, dat kan gebeuren, maar laat het de klant weten. Wanneer er een product niet langer op voorraad is en later dan weer niet op tijd geleverd (bleek later wel zo te zijn) laat het de klant dan weten. Ik ben nu 2 dagen een dag thuis gebleven omdat ik de telefoon verwachtte.

Zie bovenstaande review. Alles staat daarin uitgelegd en beschreven. .

Zie bovenstaande review. Alles staat daarin uitgelegd en beschreven. .

Beste Milou33,

Wat vervelend om te horen dat een en ander zo rommelig is verlopen.
Graag willen wij voor je bekijken waar dit mis is gegaan en je een kleine attentie toesturen voor het ongemak. Wil je een e-mail sturen naar aftersales@mobiel.nl onder vermelding van jouw ordernummer en daarbij verwijzen naar de review op tweakers op 5 maart? Wij gaan dan per e-mail verder contact met je opnemen.

Wij zien jouw bericht graag tegemoet.

Het team van Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl